TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.cibin.ro este proprietatea SC CIBIN SRL. cu sediul in Sacele, str. Bunloc, nr.1, jud Brasov, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J08/73/1992, Cod Unic de Inregistrare RO 1100466.
Persoana fizica care comanda produse sau servicii prin intermediul site-ului www.cibin.ro, este denumit pe parcursul acestor termeni si conditii, „Client”.
Inainte de efectuarea oricarei tranzactii Clientul este obligat sa ia la cunostiinta si sa accepte termenii si conditiile. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, Clientul are obligatia de a citi cu atentie „termenii si conditiile” prevazute in acesta.
SC CIBIN SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract ori de cate ori este necesar, Clientul urmand a fi instiintat despre aceste modificari in momentul accesarii site-ului. Continuarea folosirii site-ului prin comandarea de servicii si produse, se considera acceptul acestuia cu privire la modificarile facute.
Toate comenzile efectuate prin intermediul site-ului www.cibin.ro vor fi validate in limita disponibilitatilor, SC CIBIN SRL rezervandu-si dreptul de a limita cantitatile comandate de catre Client sau de a refuza o comanda fara explicatii suplimentare.
Numar telefon serviciu relatii cu clientii: 0268 272115, 0752246912; Adresa: str. Bunloc, nr.1, loc. Sacele, jud. Brasov.
Site-ul este accesibil clientilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7 in afara cazurilor in care se efectueaza operatiuni de mentenanta.

1. OBIECT
Prezentul contract denumit “ Termeni si conditii ” descrie conditiile generale de vanzare online de servicii, lucrari si/sau produse. Contractul poate fi salvat si/sau imprimat pe support de hartie.

2. MODIFICAREA “ TERMENILOR SI CONDITIILOR ”
SC CIBIN SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “ Termenii si Conditiile ”, Clientul urmand a fi instiintat despre aceste modificari in momentul accesarii site-ului. Continuarea folosirii site-ului prin comandarea si achizitionarea de servicii, se considera acceptul acestuia cu privire la modificarile facute. Noile conditii vor fi aplicate oricarei comenzi/tranzactii incepand cu ziua modificarii acestora.
Clientul este sfatuit ca, anterior emiterii/validarii unei comenzi, sa consulte cu atentie „Termenii si Conditiile” pentru a putea la cunostinta de modificarile aparute.

3. ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE
SC CIBIN SRL ofera tuturor utilizatorilor accesul limitat, in interes personal, pe site-ul www.cibin.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, fara acordul prealabil scris al proprietarului site-ului.

4. COMANDA
Pentru lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.cibin.ro utilizatorul este de acord cu forma de comunicare.
Comanda contine date corecte si complete privind:serviciul/ produsul care urmeaza a fi livrat, cantitate, modalitatea de plata si alte informatii cu caracter personal, cum ar fi: nume, prenume, cod numeric personal, serie/numar carte de identitate, numar de telefon, adresa electronica, adrese de livrare exacte si corecte, cod postal. Clientul se obliga sa furnizeze informatii corecte si sa informeze SC CIBIN SRL de orice modificare survenita asupra acestor informatii furnizate. Un recapitulativ cu aceste informatii ii va fi trimis spre validare Clientului prin intermediul unui e-mail.
Aceste informatii sunt necesare in gestionarea comenzilor si a relatiilor comerciale dintre SC CIBIN SRL si Client.
SC CIBIN SRL nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat.

5. PLATA SERVICIILOR SAU PRODUSELOR
In niciun moment sumele incasate nu vor fi considerate ca fiind depozite in cont.
Factura fiscala va fi eliberata pentru fiecare comanda in parte si va fi livrata on-line la adresa de e-mail mentionata sau pe suport de hârtie.

6. LIVRARE / EFECTUARE SERVICII
Produsele/serviciile comandate vor fi livrate/efectuate la adresa indicata de catre Client in procesul efectuarii comenzii.
Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii. In cazul aparitiei unor erori la introducerea acestor informatii, CIBIN S.R.L. nu va fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii sau efectuarii comenzii.

7. RELATIA CU CLIENTII
Pentru orice informatie sau reclamatie cu privire la serviciile SC CIBIN SRL, Clientii au la dispozitie urmatoarele modalitati de contact:

  • telefonic la numarul : 0268272115 sau 0752246912 de luni pana vineri intre orele 8.00 si 15.30
  • prin e-mail : office@cibin.ro
  • sau la dresa : str. Bunloc, nr.1, loc. Sacele, jud. Brasov

8. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
SC CIBIN SRL va pastra confidentialitatea asupra informatiile cu caracter personal si se obliga sa nu le divulge tertilor decat cu acordul expres al clientilor sau in situatiile in care aceasta comunicare ar fi strict necesara sau este obligat, potrivit legii, la divulgarea acestor informatii.
Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 190/2018, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata. Cererea se poate depune la secretariatul societatii nostre, in Sacele, str. Bunloc, nr.1, jud. Brasov.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, la sediul acesteia din Bulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, București, cod postal 010336.

9. FORTA MAJORA
Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

10. RECLAMATII SI LITIGII
Eventualele litigii aparute intre SC CIBIN SRL si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele competente din Romania.